BROUWERIJ ARTEMIS MAAKT TOEGANKELIJKE BIEREN MET EEN EIGEN KARAKTER. INSTINCTIEF GEBROUWEN EN BEESTACHTIG LEKKER.

NATUURLIJK GEBROUWEN

met ervaring en op gevoel
Bij Artemis brouwen we toegankelijke bieren met een eigen karakter. Puur, smaakvol en instinctief gebrouwen. Beestachtig lekker! We hebben oog voor de herkomst en kwaliteit van onze producten. Dit jaar gaan we onze eigen hop verbouwen!

Smaak staat bij ons voorop. Elke slok moet smaken naar meer. Al onze bieren zijn ongefilterd en niet gepasteuriseerd. En dat proef je. Ons bier is eerlijk en puur.

Welkom in ons proeflokaal

momenteel is alleen ons terras geopend
Ons proeflokaal is dé plek waar we je graag meer vertellen over onze bieren en de brouwerij. Aan onze bar kijk je direct uit op ons brouwhuis. Boek een bierproeverij met 4 van onze mooie bieren en sluit af met een rondleiding door de brouwerij.

Op ons terras zit je midden op het boeren erf en kijk je uit over het platteland. Terwijl de kinderen in de zandbak spelen kan jij genieten van een vers getapt biertje, wijntje of verse koffie.

Openingstijden:
zaterdag: 13.00 tot 18.00 uur

De smaak van Artemis

puur - eerlijk - smaakvol - verfijnd
De speciaalbieren van Artemis zijn smaakvol en toegankelijk. Door het ambachtelijk brouwproces uit te voeren met de modernste apparatuur kunnen we heel precies sturen. We houden van eerlijk en puur en brouwen daarom met de beste ingrediënten. Zo gebruiken we b.v. echte hopbellen in plaats van pellets. Onze brouwgerst groeit op dit moment in de Polderklei en wordt straks heerlijke mout. Door ons bier niet te filteren of te pasteuriseren blijven alle smaken behouden. Zo proef je de herkomst van elk ingrediënt.

Het aanbod kan van tijd tot tijd veranderen. Neem contact op over de beschikbaarheid van onze bieren.

kom langs op de bierboerderij

proeflokaal

elke zaterdag tussen 13.00 en 18.00 uur
Wil jij jouw Artemis rechtstreeks bij de brouwer halen? Dat kan! In ons proeflokaal kan je terecht voor de lekkerste bieren, bierworsten en kaas. Of neem plaats op ons terras!
meer info
conform de geldende corona richtlijnen

wij komen graag met je in contact

heb je vragen of wil je een keer langs komen, neem contact op

Adres Brouwerij:
Reveweg 12, 8251 PW Dronten

Postadres:
Chirurgijnsgilde 6, 8253 JE Dronten

Telefoon:
06 4578 2749

E-mail:
info@brouwerijartemis.nl

0