Afgelopen Evenementen

Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

FlevoBierFestival 2022

Poppodium de Meester Rentmeesterstraat 2, Almere

Op 13 november 2022 organiseert Pint Flevoland het FlevobierFestival. Als Flevolandse brouwer mogen wij hier niet ontbreken en gaan we on-tour met onze mobiele tap. Het festival trekt honderden bierliefhebbers uit de hele regio. Zien we je daar?

Tulpenroute 2023

Brouwerij Artemis Reveweg 12, Dronten

Op zaterdag 8 september veranderd het stadspark Kampen in 1 groot proefterrein. Niet alleen de bierliefhebber is hier welkom maar ook aan de wijnkenners is gedacht. Een goede combinatie want het trekt al jaren meer dan 1.000 man. Er is goede muziek en verschillende foodtrucks voorzien de mensen van hoogwaardige gerechten.  

We zijn trots dat wij ook dit jaar weer onze bieren mogen schenken. Zien we je daar?

Tripel Special – Zomer proeverij avond

De Tripel is één van de bekendste bierstijlen. Leer alles over onze verschillende varianten. Geef je op en kom langs in de zomervakantie! (minimaal 10 deelnemers)

Leer te proeven – Zomer proeverij avond

Hoe proef je nou eigenlijk het beste bier? Wat doet ons glas, de temperatuur en eten met de smaak van het bier? Geef je op en kom gezellig langs in de zomervakantie. (minimaal 10 deelnemers)

De wereld van IPA – Zomer proeverij avond

We hebben ze van lekker licht tot behoorlijk zwaar. De IPA is een populair bier, wat zit er achter? Geef je op en kom langs in de zomervakantie! (minimaal 10 deelnemers)

GIN proeverij – Zomer avond

Leer alles over onze eigen Gin's. Hoe wordt hij gemaakt en hoe serveer je hem het lekkerst? www.haegensdistillery.com. Meld je aan en kom gezellig langs in de zomer vakantie! (minimaal 10 deelnemers).

Farm Food Festival

Brouwerij Artemis Reveweg 12, Dronten

Inmiddels een jaarlijkse traditie. Een rondrit door Flevoland, langs leuke bedrijven/boerderijen die in kerstsferen hun eigen gemaakte producten laten proeven en verkopen. Zo kun je bij onze brouwerij en destileerderij genieten van een lekker gerechtje en zijn al onze dranken te verkrijgen. Leuk om weg te geven tijdens de a.s. feestdagen of lekker voor jezelf. Zien wij jou ook dit…