Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Burg Bieren Bierfeest 2019

21 mei, 2019 @ 12:00 - 3 augustus, 2019 @ 01:20

€10

Elk jaar in het 1e weekend van augustus (vrijdag & zaterdag) vindt ons Burg Bieren Bierfeest in Ermelo plaats. Een uniek festival om zijn vele aanwezige Nederlandse brouwerijen. Het eerste Burg Bieren bierfeest werd al in 1995 georganiseerd, toen nog kleinschalig. Inmiddels is het uitgegroeid tot een zeer populair en sfeervol 2-daags bierfeest. Uit het hele land komen bierliefhebbers om te genieten van alle mooie Nederlandse bieren en er een gezellige dag van te maken.

BIERFEEST ERMELO DATA

Vrijdag 2 augustus 2019 – van 15.00 tot 22.00 uur
Zo’n 18 Nederlandse brouwerijen zullen deze eerste dag aanwezig zijn met hun eigen speciaalbieren. En als aanvulling hebben we dan een aantal restaurant uit de regio die heerlijke hapjes voor u bereiden. Een grote bier & spijs proeverij.

Zaterdag 3 augustus 2019 – van 12.00 tot 20.00 uur
Op zaterdag is het festival 2x zo groot. Er zijn er ± 35 Nederlandse brouwerijen aanwezig met bij elkaar ruim 150 speciaalbieren om te proeven. Ook is er aan de inwendige mens gedacht. Zo is er op de zaterdag altijd een varken aan ‘t spit, deze wordt eind van de middag aangesneden. Er is ook verse paling verkrijgbaar, deze wordt vers voor u gerookt en er zijn lekkere belegde broodjes te verkrijgen. De live muziek wordt verzorgt door entertainer Bob. Hij weet er elk jaar weer een feest van te maken.

PRAKTISCHE INFORMATIE BURG BIEREN BIERFEEST ERMELO

Om de bieren te nuttigen tijdens ons bierfeest hoeft u enkel een festivalglas aan te schaffen direct bij binnenkomst. Dit festivalglas incl. 2 consumptiemunten kost € 10,- Dit festivalglas geeft u de entree tot ons Bierfeest en blijft uw eigendom. Met consumptie munten kunt u deze dan laten vol tappen bij elke gewenste brouwerij. Losse consumptiemunten kosten € 2,50 per stuk. Het is dus eigenlijk een hele grote proeverij. Drinkt u geen bier of bent u de BOB dan is de entree gratis. Overnachten in de buurt is ook mogelijk op de vele campings, diverse hotels of B&B.

Gegevens

Begin:
21 mei, 2019 @ 12:00
Einde:
3 augustus, 2019 @ 01:20
Kosten:
€10
Evenement Categorie:
https://www.burgbieren.nl/bierfeest/

Locatie

Burg Bieren
Putterweg 45
Putten, 3851 GB Netherlands
+ Google Maps

Organisator

Burg Bieren
Bekijk de site van Organisator

Add Comment

Comment
Name
E-mail
Website

Add Comment

Comment
Name
E-mail
Website