Huurbrouwen

Huurbrouwen

bij ons is het mogelijk om te huurbrouwen. Dat betekent dat je als brouwer, horeca of ondernemer jouw bieren bij ons laat brouwen. Je betaalt per fles of per fust een vaste prijs zonder extra kosten. Wij verzorgen de grondstoffen, aangifte accijns, fles + doos en etiket. Brouwen zonder gedoe dus!

Voor brouwers

Bij het commercieel brouwen van bier komt een hoop kijken. Een vergunning, de Douane, NVWA en natuurlijk brouwapparatuur. Heb jij wel een goed recept, maar wil je het brouwen liever uitbesteden dan kan dat, huurbrouwen noemen we dat.

Volume

Wij hebben een divers aanbod voor huurbrouwers. Je kunt bij ons terecht voor het brouwen van 750 liter of 1.200 liter of een veelvoud hiervan. Dat is makkelijk want hierdoor kan je een bier op de markt zetten met een relatief lage investering. Doet jouw bier het goed en groeit de vraag? Dan gaan we opschalen en groeien we met je mee!

Kwaliteit

onze nieuwe installatie hebben we ingezet op smaak en kwaliteit. Zo hebben we o.a. geïnvesteerd in een hopback. Na de wirlpool loopt de hop door de hopback naar de platenkoeler en gaat het de tank in. Deze zeer late toevoeging zorgt ervoor dat de hop maximaal zijn aroma’s zal afgeven en dat proef je.

De grootste vijand van hop is zuurstof. We hebben de brouwerij zo ingericht dat er alleen aanraking met zuurstof is zodra jouw klant het dopje zelf lostrekt!

Huurbier van de maand

Begin 2020 openden we onze eigen proeflokaal. De mensen kunnen hier aan de bar een biertje van de tap proeven en daarbij uitkijken op onze ketels. In overleg met jullie bieden wij de mogelijkheid om hier als ‘huurbier van de maand’ op de tap te komen. Een mooie manier om onze klanten bekend te laten worden met jullie bieren en meteen de eerste verkoop te realiseren.

Voor bedrijven

Heb jij een bedrijfsfeest, open dag of relatiedag of wil je bijvoorbeeld een kerstpakket maken met daarin jouw eigen bier, dan kan dat. Samen met jou ontwerpen we een eigen etiket en kijken we welke smaken het beste bij je past. We kijken hierbij naar bewezen recepten en kunnen die naar smaak voor je aanpassen.

Het is zelfs mogelijke om hier een bedrijfsuitje van te maken. We ontvangen jullie in ons proeflokaal waar jullie uitleg krijgen of het brouwproces. Hierna gaan jullie samen met ons aan de slag om jullie eigen bier te brouwen. 4 weken later zijn jullie uitgenodigd om het bier te komen proeven. Deze dag(en) kunnen wij compleet voor jullie verzorgen, met verschillende activiteiten in en rond onze brouwerij / boerderij.

HORECA

speciaalbier is in trek en de vraag blijft groeien. Wij kunnen voor jouw zaak een biertje brouwen onder je eigen naam, hoe leuk is dat? De prijs hiervoor is zeer interessant waardoor de marges groeien.

Het recept is exclusief voor jou en wordt nergens anders gebrouwen. Je kan zelf helpen met brouwen en het afvullen kan naar wens op fust of fles.

Meer weten?

neem nu contact op en bekijk wat wij voor jou kunnen betekenen.