nieuws

Talent van het jaar 2021 van Dronten

We waren genomineerd voor Het talent van het jaar 2021. Hiervoor zijn wij voorgedragen. Bij alle kandidaten heeft een bedrijfsbezoek plaats gevonden, zo ook bij ons. Na een leuk gesprek, en alles te hebben laten zien wie we zijn en wat we doen konden we wachten, en bleek dat we een ronde door waren. Samen met nog 2 andere mooie…

Read more

Bierproef kwam langs

In de zomer van 2022 hebben we een leuke opname gehad. Gelachen en gepraat over één gezamenlijke interesse: speciaal bier Deze zomer kwamen de gasten van ‘met Bombarie’ langs bij brouwerij Artemis. Op hun Youtube kanaal gaan ze langs bij verschillende brouwerij en doen ze een ‘bierproef’. Zeker het volgen waard! Bekijk hier de videoclip:

Read more

Geslaagde crowdfundings actie

Nog geen 2,5 half jaar geleden begonnen we met onze brouwerij. Een kleine ruimte werd afgetimmerd en met een 50 liter installatie brouwden we onze eerste bieren. Met succes, want in de tussentijd is er een hoop veranderd. De verkoop is gestegen, we gingen meer voor anderen brouwen en we starten onze eigen hop en gerst teelt. 

Read more

Leader ondersteuning

Vorige week is bekend geworden dan Leader Flevoland ons een subsidie toekent voor de uitbreiding van onze activiteiten. Met de subsidie gaan we investeren in uitbreiding van de bestaande brouwerij en richten we een proeflokaal in waar we onze eigen bieren kunnen tappen. Over een tijdje zijn we dus open voor proeverijen en kan je zelf langs komen om een…

Read more

Help, de garage is te klein!

Nog maar een paar maanden geleden kwam er een vrachtwagen met brouwapparatuur onze woonwijk in rijden. De pallets werden uitgeladen en op de oprit gezet. Aan mij de taak om de garage zo in te richten dat ik kan brouwen en dat er ook nog ruimte is voor een paar fietsen en een schommel. 1 ding is duidelijk, de motor moest een ander plekje krijgen.

Een paar maanden later ben ik toch aardig uit de voegen gegroeid. Het is tijd voor een plek waar ik wat meer ruimte heb. Een plek waar ik onder vergunning van alle instanties officieel kan brouwen. De locatie is snel gekozen. Ik besluit een kopje koffie te doen bij mijn zwager en schoonouders. Er wordt meteen enthousiast gereageerd. De voormalige werktuigenberging wordt opgeruimd en er komt ruimte voor een brouwerij! Een ruimte van 4 bij 5 meter is in eerste instantie voldoende. De verbouwing kan beginnen!

Het dak en de wanden zitten er in
Broer en zwager schieten te hulp
Uitladen maar!