projecten

Work hard - drink beer

samen investeren - samen werken

Artemis is de Griekse beschermer van het wild. Het is daarom niet voor niets dat wij voor deze naam hebben gekozen, en dat elk ‘biertje een ander diertje’ heeft. Wij vinden dat we zelf invloed hebben op onze (leef)omgeving en dat wij die mooier kunnen maken.

Als adviseur hebben we al jaren lang natuurprojecten in Nederland ontwikkeld en ingericht. Door boer, natuur en burger op een innovatieve manier bij elkaar te brengen zijn er een hoop mooie dingen ontstaan. Dit gedachtegoed willen we in Artemis door zetten. Met elk verkocht biertje gaat er een afdracht in een speciale pot. Vanuit deze pot sponsoren wij lokale projecten waarvan wij denken dat ze iets bijdragen. Dat doen we niet alleen met geld, maar ook met manuren. En daar kan jij iets in betekenen. Word onderdeel van het Artemis team en draag je steentje bij. Kom op één van onze projectdagen en steek de handen uit de mouwen. Samen maken we de mooiste dingen. Hard werken moet natuurlijk beloond worden. S’avonds gaat de BBQ aan en is het tijd voor een verfrissende Artemis. Een prachtige kans om nieuwe mensen te ontmoeten en een leuke dag te hebben.

Heb jij een projectvoorstel, laat het ons dan weten. Wie weet kunnen we gezamenlijk mooie projecten realiseren.

Project Wisentoever

vergroten biodiversiteit
realiseren hoptuin

Het eerste project is inmiddels gekozen. In woonwijk het Palet in Dronten zijn 5 dezelfde huizen gebouwd. De bewoners hebben hart voor de natuur en kiezen bewust voor een energiezuinige woning. Ze denken ‘out off the box’ en kiezen hun eigen pad. Dat spreekt ons aan!

De gemeente Dronten heeft hun het vertrouwen en de mogelijkheid gegeven om het plantsoen achter hun woning en een groenstrook voor hun woning naar eigen inzicht te beheren. De plek zal zo ingericht worden dat er meer bio-diversiteit ontstaat.

Artemis heeft zijn hart aan het project verbonden. De manier waarop deze mensen invloed hebben gekregen op hun directe leefomgeving is bewonderenswaardig. Wij steunen dit project financieel en in mankracht. Samen met de bewonersvereniging hebben we op deze plek een hoptuin gerealiseerd. Deze is vrij toegankelijk voor iedereen. Binnen korte tijd zal daar op 5 meter hoge palen de eerste lokale hop geteeld worden, die later in ons bier verwerkt wordt. Lokaler kan het niet!